Fondatorii CompanyMood Founder Markus Schwed şi Orlando PolicicchioFondatorii CompanyMood Founder Markus Schwed şi Orlando Policicchio
Orlando Policicchio

Co-Fondator / Marketer

Markus Schwed

Co-Fondator / Head of tech stuff

Despre noi

CompanyMood a început în 2012 ca un proiect privat și a devenit rapid foarte popular printre angajați și companii. Datorită creșterii cererii și convingerii că colectarea regulată a feedback-ului angajaților este un factor cheie pentru succesul unei companii, CompanyMood a ajutat organizațiile din întreaga lume să măsoare și să crească în mod durabil satisfacția angajaților din 2014.

2012

CompanyMood a început ca un proiect propriu, in-house

2013

CompanyMood este disponibilă gratuit pentru primele companii

2014

CompanyMood a fost oficial fondată şi disponibilă în versiune Beta

2015

Ne-am entuziasmat 150 de clienţii cu versiuni Beta

2016

Suntem în creştere cu peste 350 de clienţi din 15 ţări

2017

Câștigătorul Summit-ului de pornire

2018

Creşterea clienţilor 1200, seminţe de finanţare şi noi membri ai echipei

2019

Susținem startup-uri și corporații din întreaga lume în măsurarea culturii lor de muncă

2020

Așteptăm cu nerăbdare să sprijinim schimbările culturale la locul de muncă

2021

Ajutăm companiile și echipele din întreaga lume să rețină talentele și să stimuleze implicarea

Echipa noastra

 • Orlando Policicchio

  Orlando Policicchio

  Co-Fondator / Marketer

  Din această pozitie, eu sunt responsabil pentru business & dezvoltare produs. Într-un contact strâns şi schimb permanent de informatii cu utilizatorii noştri, am grijă de optimizări şi caracteristici, care transformă permanent CompanyMood Într-un instrument mai bun pentru afacerea dvs.

 • Markus Schwed

  Markus Schwed

  Co-Fondator / Head of tech stuff

  Eu sunt un co-fondator şi dezvoltator al @CompanyMood, organizator al @RUGSaar, un tată iubitor, tocilar, SaaS entuziast şi iubitor de OSS.

 • Thomas Himbert

  Thomas Himbert

  Senior Ruby Developer

  Cu o experiență de peste zece ani ca dezvoltator Ruby on Rails, susțin evoluția CompanyMood cu învățarea mașinii și analiza textului.

 • Andreas Bauer

  Andreas Bauer

  Succesul clienților / Dezvoltarea afacerii

  Lucrez de mulți ani în domeniul brandingului de angajator, al resurselor umane și al noului mediu de lucru. De la un start-up din Berlin până la o poziție de conducere într-o corporație, totul era acolo. În plus față de perfecționarea mea actuală ca manager de servicii de personal, susțin CompanyMood ca manager de succes al clienților și în dezvoltarea afacerilor.

 • Jonas Langhabel

  Jonas Langhabel

  Machine Learning Engineer

  Lucrez cu dezvoltarea de produse la evaluări inteligente ale datelor prin NLP (Natural Language Processing) și învățare automată, astfel încât, în viitor, informațiile vor fi obținute automat din feedback.

 • Klaudiusz Kiferling

  Klaudiusz Kiferling

  stagiar

  Ca parte a unui stagiu de un an la FOS Wirtschaftsinformatik, Klaudiusz a câștigat informații despre domeniile dezvoltării software și managementului de proiect la CompanyMood.

 • Michel Eggebrecht

  Michel Eggebrecht

  Consultant şi Trainer

  Eu sfătuiesc companiile pe probleme economice-psihologice şi implementarea CompanyMood, in instruirea executivilor spre o activitate de succes cu feedback-ul continuu şi conduc înaintarea proiectelor de cercetare.