Fondatorii CompanyMood Founder Markus Schwed şi Orlando PolicicchioFondatorii CompanyMood Founder Markus Schwed şi Orlando Policicchio
Orlando Policicchio

Co-Fondator / Marketer

Markus Schwed

Co-Fondator / Head of tech stuff

Despre noi

în 2012 am început un proiect in-house. Cu prima versiune beta am identificat interesul companiilor pentru instrumentul nostru de feedback. Aşa că după perioada beta, am decis să lansăm CompanyMood.

Astăzi, misiunea noastra este de a ajuta companiile mari şi mici să-şi înţeleaga mai bine angajaţii, preocupările lor, starea de spirit, ideile si astfel, sa poata profita din plin de ceea ce ei au de oferit. Ceea ce realizam prin aceasta platforma este simplu dar cu un efect puternic.

Aşteptăm cu nerăbdare pentru a sprijini schimbare culturală la locul de muncă

Creşterea clienţilor 1200, seminţe de finanţare şi noi membri ai echipei

Mai mult de 700 companii înregistrate şi Seed Investment

Suntem în creştere cu peste 350 de clienţi din 15 ţări

Ne-am entuziasmat 150 de clienţii cu versiuni Beta

CompanyMood a fost oficial fondată şi disponibilă în versiune Beta

Am început oferind programul gratuit pentru cateva companii pretenţioase

CompanyMood a început ca un proiect propriu, in-house

Echipa noastra

 • Orlando Policicchio

  Orlando Policicchio

  Co-Fondator / Marketer

  Din această pozitie, eu sunt responsabil pentru business & dezvoltare produs. Într-un contact strâns şi schimb permanent de informatii cu utilizatorii noştri, am grijă de optimizări şi caracteristici, care transformă permanent CompanyMood Într-un instrument mai bun pentru afacerea dvs.

 • Markus Schwed

  Markus Schwed

  Co-Fondator / Head of tech stuff

  Eu sunt un co-fondator şi dezvoltator al @CompanyMood, organizator al @RUGSaar, un tată iubitor, tocilar, SaaS entuziast şi iubitor de OSS.

 • Michel Eggebrecht

  Michel Eggebrecht

  Consultant şi Trainer

  Eu sfătuiesc companiile pe probleme economice-psihologice şi implementarea CompanyMood, in instruirea executivilor spre o activitate de succes cu feedback-ul continuu şi conduc înaintarea proiectelor de cercetare.

 • Thomas Himbert

  Thomas Himbert

  Senior Ruby Developer

  Aşa cum codul viking el navighează mărilor 7 de codificare cu Consfințirea. Cu mai mult de 10 ani de experienţă în rubin pe şine, Thomas sprijină echipa noastră pentru a lua CompanyMood la nivelul următor prin implementarea masina de învăţare şi şi analiza de text.

 • Nicolas Rigaux

  Nicolas Rigaux

  Customer Care - Franţa

  Activă în zona de HR de peste 10 ani, m-am concentra pe îndeplinirea cerintelor clientilor CompanyMood din Franta. Obiectivele mele principale sunt de a ajuta compania dumneavoastră pentru a creşte satisfacţia angajaţilor şi de a sprijini digitalizarea HR şi leadership-ul.

 • Stephanie Wörz

  Stephanie Wörz

  Business Development

  Ca un maestru psiholog specializat in psihologia industriala si organizationala, lucrez în domeniul de Business Development şi oferi expertiza psihologică pentru a le dezvolta CompanyMood ajuta colegii mei.

 • Fabrice Legoux

  Fabrice Legoux

  Customer Care - Franţa

  Psiholog de profesie din 2005 si activ în managementul relatiilor cu clienţii de peste 7 ani, tinta mea principală este de a ajuta companiile să-şi îmbunătăţeasca performanţă organizaţională şi satisfacţia angajatilor.