Fondatorii CompanyMood Founder Markus Schwed şi Orlando PolicicchioFondatorii CompanyMood Founder Markus Schwed şi Orlando Policicchio
Orlando Policicchio

Co-Fondator / Marketer

Markus Schwed

Co-Fondator / Head of tech stuff

Despre noi

CompanyMood a început în 2012 ca un proiect privat și în curând sa bucurat de o mare popularitate cu colegii și întreprinzătorii prietenoși. Datorită creșterii cererii și a convingerii că feedback-ul obișnuit al angajaților este un factor cheie în succesul unei companii, din 2014 CompanyMood a ajutat organizațiile din întreaga lume să măsoare și să susțină satisfacția angajaților.

Aşteptăm cu nerăbdare pentru a sprijini schimbare culturală la locul de muncă

Creşterea clienţilor 1200, seminţe de finanţare şi noi membri ai echipei

Câștigătorul Summit-ului de pornire

Suntem în creştere cu peste 350 de clienţi din 15 ţări

Ne-am entuziasmat 150 de clienţii cu versiuni Beta

CompanyMood a fost oficial fondată şi disponibilă în versiune Beta

CompanyMood este disponibilă gratuit pentru primele companii

CompanyMood a început ca un proiect propriu, in-house

Echipa noastra

 • Orlando Policicchio

  Orlando Policicchio

  Co-Fondator / Marketer

  Din această pozitie, eu sunt responsabil pentru business & dezvoltare produs. Într-un contact strâns şi schimb permanent de informatii cu utilizatorii noştri, am grijă de optimizări şi caracteristici, care transformă permanent CompanyMood Într-un instrument mai bun pentru afacerea dvs.

 • Markus Schwed

  Markus Schwed

  Co-Fondator / Head of tech stuff

  Eu sunt un co-fondator şi dezvoltator al @CompanyMood, organizator al @RUGSaar, un tată iubitor, tocilar, SaaS entuziast şi iubitor de OSS.

 • Michel Eggebrecht

  Michel Eggebrecht

  Consultant şi Trainer

  Eu sfătuiesc companiile pe probleme economice-psihologice şi implementarea CompanyMood, in instruirea executivilor spre o activitate de succes cu feedback-ul continuu şi conduc înaintarea proiectelor de cercetare.

 • Thomas Himbert

  Thomas Himbert

  Senior Ruby Developer

  Cu o experiență de peste zece ani ca dezvoltator Ruby on Rails, susțin evoluția CompanyMood cu învățarea mașinii și analiza textului.

 • Stephanie Wörz

  Stephanie Wörz

  Business Development

  Ca un maestru psiholog specializat in psihologia industriala si organizationala, lucrez în domeniul de Business Development şi oferi expertiza psihologică pentru a le dezvolta CompanyMood ajuta colegii mei.