Descărcați aplicațiile noastre

Cu aplicațiile CompanyMood pentru Android și Apple iOS, angajații pot participa confortabil la evaluare prin intermediul smartphone-ului.

Download - IOS - App - StoreDownload - Android - Google - Play
Cu aplicațiile CompanyMood pentru Android și Apple iOS, angajații pot participa confortabil la evaluare prin intermediul smartphone-ului.

Feedbackul angajaților de oriunde

Aplicațiile noastre mobile pentru smartphone-urile Android și Apple permit evaluarea confortabilă a sentimentului angajaților în timpul deplasării. Membrii personalului dvs. de vânzări sau de la fața locului pot participa oricând la evaluare. Aplicațiile le reamintesc automat utilizatorilor să se alăture prin intermediul mesajelor push și să ofere noutăți actualizate din partea companiei și a blogului nostru.

Aplicațiile sunt disponibile în 11 limbi (germană, engleză, franceză, spaniolă, daneză, finlandeză, olandeză, italiană, poloneză, rusă și portugheză) și sunt disponibile gratuit. Înregistrarea în aplicație necesită un cont CompanyMood existent sau un cod QR.

Cod QR - utilizați fără autentificare

Cu codul QR, angajații pot utiliza aplicația fără o autentificare prin e-mail și astfel pot participa la evaluare. Tot ce trebuie să faceți este să creați un cod QR în sistemul nostru care este direct legat de un departament (pentru nivel departamental) sau întreaga companie. Codul QR permite doar participarea anonimă și arată angajaților participanți informațiile de bază despre propriul departament.

Ce funcții oferă aplicația?

Bord

Afișează atmosfera de lucru, subiecte și știri precum evenimente, declarații sau măsuri în curs pe un tablou de bord personal.

Barometrul Mood

Evaluarea regulată a dispoziției și evaluarea subiectului direct în aplicație. Nu a fost niciodată mai ușor să trimiteți feedback către conducere și companie.

Caseta de mesaj

Caseta de mesaje permite feedback anonim și transparent pentru a trimite idei, laude și critici în orice moment.

Acțiuni / Măsuri

Rămâi informat cu privire la măsurile actuale și planificate și reacționează la știri.

Mesajele push

Decideți dacă doriți să primiți mesaje push pentru reacții la feedback-ul dvs., știri publicate sau pur și simplu ca un memento al evaluării.

Limbi

Alegeți între mai mult de 10 limbi pentru a utiliza aplicația în limba preferată. (DE, EN, ES, FR, IT, NL, PL, PT, RU, DK, EE, LT).

Confidenţialitate

CompanyMood garantează 100% anonimat la nivel de echipă printr-un sistem de anonimizare încercat și testat.

Conectări

Utilizați adresa de e-mail și parola, codul nostru QR sau o autentificare terță parte, cum ar fi Microsoft 0365, Google sau Apple pentru a vă înregistra.