Descărcați aplicațiile noastre

Cu aplicațiile CompanyMood pentru Android și Apple iOS, angajații pot participa confortabil la evaluare prin intermediul smartphone-ului.

Download - IOS - App - StoreDownload - Android - Google - Play
Cu aplicațiile CompanyMood pentru Android și Apple iOS, angajații pot participa confortabil la evaluare prin intermediul smartphone-ului.

Feedbackul angajaților de oriunde

Aplicațiile noastre mobile pentru smartphone-urile Android și Apple permit evaluarea confortabilă a sentimentului angajaților în timpul deplasării. Membrii personalului dvs. de vânzări sau de la fața locului pot participa oricând la evaluare. Aplicațiile le reamintesc automat utilizatorilor să se alăture prin intermediul mesajelor push și să ofere noutăți actualizate din partea companiei și a blogului nostru.

Aplicațiile sunt disponibile în 11 limbi (germană, engleză, franceză, spaniolă, daneză, finlandeză, finlandeză, olandeză, italiană, poloneză, rusă și portugheză) și sunt disponibile gratuit. Înregistrarea în aplicație necesită un cont CompanyMood existent sau un cod QR.

Cod QR - utilizați fără autentificare

Cu codul QR, angajații pot utiliza aplicația fără o autentificare prin e-mail și astfel pot participa la evaluare. Tot ce trebuie să faceți este să creați un cod QR în sistemul nostru care este direct legat de un departament (pentru nivel departamental) sau întreaga companie. Codul QR permite doar participarea anonimă și arată angajaților participanți informațiile de bază despre propriul departament.

Ce funcții oferă aplicațiile?

  • Caseta de evaluare și dispoziție

  • Afișare / reacție la măsuri / acțiuni

  • Apăsați mesaje și 11 limbi

  • Tablou de bord pentru angajați și directori